Super oferta de la Mico Catering! Pentru orice comanda din meniul Mico Sushi, primesti o portie de sushi Maki Kani GRATUIT - FOTO

 

Multe companii au ales sa reduca productia, si poate acest lucru a fost cea mai buna alegere pentru ei. Noi am ales o cale diferita.

 

22 Feb 2018

 

De la sushi pentru toate ocazie, si burgeri pentru fiecare, pana la o companie de catering cu servicii complete si eveniment. Meniul nostru de gustari premium, include atat gustari reci, cat si gustari calde, este completat de un mneniu cu sushi si se incheie cu deserturi delicioase.

 

 

 

 

 

Pe langa varietatea de aperitive deosebite, acest meniu vine insotit de transportul preparatelor la locatie, aranjarea si decorarea bufetului , vesela clasica. Astfel, odata ce alegeti meniul, stabiliti numarul de invitati si confirmati colaborarea, puteti fi linistiti, organizarea va lua final aici.

 

 

 

 

Cu Mico Catering ... Viata este intotdeauna frumoasa!

 

 

 

 

Super oferta de la Mico Catering! Pentru orice comanda din meniul Mico Sushi primesti o portie de sushi Maki Kani Gratuit!!!Detalii pe http://mico.md/delivery/sushi

 

 

 

 

 

 

060884884 

www.mico.md