Cui i se potriveste catering-ul?

Ati putea crede ca pregatirea a catorva sandvisuri pentru o intalnire de afaceri este o slujba pe care aproape orice ar putea sa o aiba, insa nu este cazul sa va lasati pacaliti. A lucra in catering inseamna mai mult decat ceea ce se poate vedea cu ochiul liber, si daca vreti sa aveti succes in acest domeniu, trebuie sa fiti inzestrati cu anumite abilitati.

In primul rand, cateva cunostinte de baza din industria alimentara sunt absolut necesare, iar cele mai noi tendinte din domeniu arata ca prepararea mancarii trebuie sa fie, de multe ori, o adevarata arta.

Gusturile clientilor devin din ce in ce mai sofisticate, mai ales in conditiile largirii gamei de produse alimentare puse la dispozitia consumatorilor. In consecinta, ofertele dumneavoastra trebuie sa fie mai atragatoare decat clasicele pateuri care-ti vin in minte atunci cand te gandesti la o conferinta de afaceri.

Papilele gustative ale clientilor nu sunt unica preocupare pe care un antreprenor din domeniul catering-ului ar trebui sa o aiba. O atentie deosebita ar trebui acordata modului de preparare a mancarii, in contextul interesului crescut al consumatorilor cu privire la alimentatia sanatoasa. Deci, cu atat mai mult antreprenorul trebuie sa se asigure ca oferta lui cuprinde produse de calitate, proaspete si sigure.

Experienta in domeniul alimentatiei trebuie sa fie completata de abilitatea antreprenorului de a controla preturile. Catering-ul este un domeniu foarte competitiv, iar politica de pricing pe care o adoptati poate sa faca diferenta intre succesul si esecul afacerii.

Lasă un răspuns