Dorești placinte gratis pentru fiecare participant?

Sărbătorește în aer liber

Echipa Mico Catering este special instruită pentru a te ajuta să planifici evenimente corporative, nunți și petreceri private.  Ne ocupăm de toate detaliile, de la pregatire până la curățenie. Prețurile noastre sunt prezentate în contractului ce îl încheiem cu tine și nu include taxe ascunse.

Echipa noastră va  planifica și organiza pentru tine orice tip de eveniment în orice loc pe care îl alegi fie că vorbim de un local anume sau chiar în aer liber.

 

Mico Catering  are o bogată experiență în organizarea de evenimente pe diverse tematici și ce este cel mai important nu depinde de numarul de personae prezente le eveniment fie că sunt 10 sau 1000, calitatea deservirii rămîne constantă.

Costul unui eveniment depinde de cîteva criterii:

  • numărul de personal care este necesar pentru deservirea  evenimentului
  • durata evenimentului
  • meniul evenimentului (tipul și numarul de bucate)
  • numărul de invitați la sărbătoare

Puteți afla costul exact al organizării unui eveniment prin contactarea managerilor noștri. Ei vor răspunde la orice întrebare și anume: timpul pregătirii, meniul și multe altele.

Experiența noăstră de 30 660 de ore ne face experți în această afacere și te vom ajuta să alegi formatul potrivit pentru eveniment, astfel încât să lase cele mai bune impresii invitaților tăi.

Oferim doar cele mai originale idei, cele mai actuale tendințele  în ceea ce privește design-ul meselor, amplasarea acestora și design-ul felurilor de mâncare, ținînd cont în primul rînd de dorințele tale.

Sărbătoarea ta este și sărbătoarea noastră!!!

Dorești o sărbătoare făara Batai de cap?

Contacte

Servicii de catering