contacte

Servește rafinament și calitate la evenimentul tău!

Cu un accent puternic pe ingredientele ce provin de la producatorii locali, Mico Catering oferă o varietate de servicii de catering cu bucate proaspete și de calitate. Deși multe companii pot livra o masă, dar ce face din echipa noastră ceva deosebit este modul în care pregătim și prezentăm bucatele noastre și nu doar bucatele dar și restul serviciile în timpul unui eveniment.

Organizarea unui eveniment de succes implică întotdeauna o atenție deosebită asupra detaliilor. Noi înțelegem că reputația dumneavoastră, ca gazdă, depinde de alegerea pe care o faceți în ce privește asigurarea serviciilor de catering. Servicii noastre au la bază patru piloni și anume: integritate, lucru în echipă, inovație și excelență.

Prin integritate noi vrem să spunem că noi acționăm cu onestitate și sinceritate în tot ceea ce facem. Spunem ce avem în vedere, facem ceea ce spunem și construim încredere în echipa noastră.

Prin lucru în echipă avem în vedere, lucrăm spre obiective comune prin comunicare deschisă, transparență, sprijin reciproc și atitudine pozitivă pentru a avea toți de cîștigat, noi fidelitatea ta iar voi un partener de încredere.

Prin inovație spunem că suntem deschiși spre experințe noi provocatoare, ca rezultat fiind îmbunătățirea proceselor noastre.

Prin excelență noi înțelegem îmbunătățirea continuă a serviciilor și managementului Acest lucru poate fi facut doar prin inovare și învățare permanentă.

Mico Catering – echipa de care ai nevoie pentru un eveniment perfect. Suntem pasionați de mâncarea pe care o creăm, ne place să aducem oamenii împreună și oferim servicii profesionale fără nici un pic de stres, de la prânzuri la birou până la nunți de lux. Cînd spui Mico Catering, spui profesionalism. Experința de 30 660 de ore în peste 1550 de evenimente ne permite să afirmă că știm ce facem. Livrere rapidă, un meniu plin cu adevărate delicii, care mai au și un design original și atrăgător, ne face să fim poate primii în sfera serviciilor de catering.

Echipa Mico Catering este alături de tine și în clipele pline de iubire și fericire cînd ești cu familia. Noi te ajutăm să organizezi evenimente de neuitat pentru a nu pierde timpul cu gătitul, doar te bucuri alături de cei dragi, iar Mico are grija să îți surprindă familia și invitații cu un meniu apetisant.Oferta o primești în doar 15 minute de la completarea formularului și te bucuri de bonusuri: cafea, fructe, veselă.