Ce zic clienții despre noi
@Mico, sunteți extraordinari! 80 de persoane de la offline-ul de ieri #SMC au molfăit cu plăcere burgerele voastre super delicioase! Vă mulțumim enorm, receptivitatea voastră e de invidiat.
Diana Gheiceanu
În data de 07.09.2017 a avut un eveniment organizat de #SMC in incinta Hotel Aria, iar Mico @micocatering ne-a oferit câte o gustare la final de eveniment. Foarte gustos, 10+ Mult succes echipei Mico
Serj Bejenari
Mi-a placut si am apreciat foarte tare grija pe care o acorda aceasta echipa clientului in gegere. E suficient sa transmiti mesajul referitor la nevoia pe care o ai si dupa asta echipa se ingrijeste de toate, in cele mai mici detalii la cel mai inalt nivel. Va multumim ca ati fost alaturi si ne-ati oferit suportul in calitate de partener in cadrul evenimentul international JCI European Capitals Meeting si cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa oferim oaspetilor din strainatate bucate gustoase, confort si deservire la un nivel inalt! Apreciem ceea ce faceti si atitudinea cu care o faceti!
Tania Staver
O echipa extraordinar de receptiva, au adus bucurie multor copii in cadrul unui tirg de caritate, care au avut placerea sa guste cei mai gustosi burgheri din Chisnau...Va dorim mult succes in ceea ce faceti!
Melnic Elena
Timpul la pauzele evenimentelor poate fi mult mai productiv și Gustos cu #MicoCatering. Azi am avut parte de un luch productiv și sănătos, iar participanții au făcut metworking calitativ. Mulțumim echipa #Mico.
Lia Pogolșa
Va multumim pentru profesionalism si gustari delicioase!!!!! Cu siguranta voi mai apela la serviciile dvstra!!!!
Banar Daniela ·
Azi v-am gustat deliciile pentru prima oară, în cadrul Supradozei de Social Media. � A fost dragoste la prima vedere! Bravo! �
Mirela Urușciuc
Am avut ocazia sa contractam aceasta companie pentru un fourchette de 500 persoane si s-au descurcat foarte si foarte bine. Gustos, elegant, accesibil ca pret, bine organizat. Multumim mult echipei Mico si succese mari in continuare!
Adrian Balmus
Am ramas foarte multumiti de organizarea fourchette-ului, bucatele sunt delicioase, deservirea foarte buna. Au fost foarte receptivi la toate dorintele noastre.
Lina Zelencov ·
Mincare gustoasa,preturi rezonabile.. Bravo echipei si succese!!
Goncearov Petru Alina
Manager de treaba, mancare gustoasa, chelneri ospitalieri. E combinatia perfecta pentru a organiza un eveniment bun. Eu am lucrat cu ei si vii recomand.
Alexandr Galațanu
Mico Catering a fost partenerul comunitatii Ask a MOM la editia de Craciun a proiectului WowBusinessMom. O echipa grozava, niste baieti foarte receptivi la orice rugaminte, au facut si mai mult decat a fost necesar. Amabili, draguti, au venit la timp si au plecat ultimii. Recomand cu toata incredere. Abia astept sa mai colaboram!
Alicia Valcov

Noutati

Iti doresti o imagine impecabila pentru evenimentul tau de business sau de familie?

Despre noi

main
46
Cele mai mari branduri din RM deservite
main
1 000
Cel mai mare număr de persoane deservite la un eveniment
main
564
Evenimente deservite
main
24 000
Persoane deservite

Contacte

Luni-Duminică | 9:00-20:00
or.Durlesti ,str. Cartusa 95