BUN GUST, BUN SIMT!”

Acesta este principiul de baza la Mico Catering. Serviciile noastre sunt de calitate, iar in relatia cu clientii punem pe primul plan corectitudinea. 

Mico Catering poate asigura logistica necesara pentru organizarea oricarui tip de eveniment atat la domiciliul sau sediul clientului, cat si in spatii special amenajate. Intre o aniversare petrecuta acasa cu 10 invitati si o petrecere de firma de top la care sunt invitate 1000 de persoane si ambasadori sau demnitari de rang inalt, din tara si strainatate – practic putem acoperi toata gama de evenimente posibile – nunta, botez, aniversare, inaugurare de sediu, petreceri de Craciun, evenimente mondene si culturale, cursuri si conferinte. 

Firma Mico Catering cuprinde, momentan, doua directii. Partea de catering este, practic, divizata in trei categorii: evenimente (bufet suedez, aniversari, lansari de carte etc.), Corporative (petreceri de firma, seminarii/workshop-uri, sedinte, teambuilding-uri s.a.m.d.) si o a treia catering-ul pentru copii, Kids party si after-school-uri,. 

Exista si un segment de livrare la domiciliu, care pune la dispozitia clientilor Sushi si Burgeri Mico. Acesta se adreseaza atat clientilor privati, cat si companiilor, cei din urma comandand cu precadere in perioada pranzului. Pentru fiecare eveniment ne pliem pe preferintele si dorintele clientului. 

Adaptam meniul la bugetul existent si asiguram servicii pentru evenimente de la 15 la 1000 de persoane. iar o buna parte dintre celelate servicii le oferim la pachet, gratuit. 

Lucrul cu care ne mandrim cel mai mult este acela ca oferim servicii de calitate la un pret corect. 

Nu ne laudam cu cel mai mic pret sau cu servicii exclusivisite si scumpe dar incercam de fiecare data sa ne apropiem cat mai mult de ceea ce clientii nostri isi doresc de la o firma de catering.

Toate Articolele
Iti doresti o imagine impecabila pentru evenimentul tau de business sau de familie?