main
Что говорят о нас наши клиенты
Mico Catering a fost partenerul comunitatii Ask a MOM la editia de Craciun a proiectului WowBusinessMom. O echipa grozava, niste baieti foarte receptivi la orice rugaminte, au facut si mai mult decat a fost necesar. Amabili, draguti, au venit la timp si au plecat ultimii. Recomand cu toata incredere. Abia astept sa mai colaboram!
Alicia Valcov
@Mico, sunteți extraordinari! 80 de persoane de la offline-ul de ieri #SMC au molfăit cu plăcere burgerele voastre super delicioase! Vă mulțumim enorm, receptivitatea voastră e de invidiat.
Diana Gheiceanu
În data de 07.09.2017 a avut un eveniment organizat de #SMC in incinta Hotel Aria, iar Mico @micocatering ne-a oferit câte o gustare la final de eveniment. Foarte gustos, 10+
Serj Bejenari
Mi-a placut si am apreciat foarte tare grija pe care o acorda aceasta echipa clientului in gegere. E suficient sa transmiti mesajul referitor la nevoia pe care o ai si dupa asta echipa se ingrijeste de toate, in cele mai mici detalii la cel mai inalt nivel. Va multumim ca ati fost alaturi si ne-ati oferit suportul in calitate de partener in cadrul evenimentul international JCI European Capitals Meeting si cu ajutorul dumneavoastra am reusit sa oferim oaspetilor din strainatate bucate gustoase, confort si deservire la un nivel inalt! Apreciem ceea ce faceti si atitudinea cu care o faceti!
Tania Staver
O echipa extraordinar de receptiva, au adus bucurie multor copii in cadrul unui tirg de caritate, care au avut placerea sa guste cei mai gustosi burgheri din Chisnau...Va dorim mult succes in ceea ce faceti!
Melnic Elena
Timpul la pauzele evenimentelor poate fi mult mai productiv și Gustos cu #MicoCatering. Azi am avut parte de un luch productiv și sănătos, iar participanții au făcut metworking calitativ. Mulțumim echipa #Mico.
Lia Pogolșa
Va multumim pentru profesionalism si gustari delicioase!!!!!
Banar Daniela ·
Сегодня я попробовал ваши деликатесы в первый раз "Social Media. Это была любовь с первого взгляда! Браво!
Mirela Urușciuc
Am avut ocazia sa contractam aceasta companie pentru un fourchette de 500 persoane si s-au descurcat foarte si foarte bine. Gustos, elegant, accesibil ca pret, bine organizat. Multumim mult echipei Mico si succese mari in continuare!
Adrian Balmus
Am ramas foarte multumiti de organizarea fourchette-ului, bucatele sunt delicioase, deservirea foarte buna. Au fost foarte receptivi la toate dorintele noastre.
Lina Zelencov ·
Mincare gustoasa,preturi rezonabile.. Bravo echipei si succese!!
Goncearov Petru Alina
Manager de treaba, mancare gustoasa, chelneri ospitalieri. E combinatia perfecta pentru a organiza un eveniment bun. Eu am lucrat cu ei si vii recomand.
Alexandr Galațanu
main

Новости

Хотите создать безупречный образ для вашего семейного или бизнес мероприятия?

О нас

main
23
Крупнейшие бренды в Республике Молдова Обслужены
main
1 000
Наибольшее количество людей на одно мероприятие
main
229
Проведенные мероприятия
main
24 000
Количество обслуженных человек

Контакты

Понедельник-Воскресенье | 9:00-20:00
str. Albișoara 82/8