Site Overlay

SERVICII CONEXE

Echipa Mico Catering este special instruită pentru a te ajuta să planifici evenimente corporative și petreceri private. Ne ocupăm de toate detaliile, de la pregatire până la curățenie. Prețurile noastre sunt prezentate în contractului ce îl încheiem cu tine și nu include taxe ascunse. Acest format este foarte popular pentru toate companiile care adoră să petreacă timpul liber cu colegii de serviciu. Team building-urile nu vor mai fi plictisitoare, te vei bucura de orice clipă petrecută cu colectivul.

Mico Catering are o bogată experiență în organizarea de evenimente pe diverse tematici și ce este cel mai important nu depinde de numarul de personae prezente le eveniment fie că sunt 10 sau 1000, calitatea deservirii rămîne constantă.

De ce depinde prețul la un fourchette?

  • numărul de personal care este necesar pentru deservirea evenimentului
  • durata evenimentului
  • meniul evenimentului (tipul și numarul de bucate)
  • numărul de invitați

Puteți afla costul exact al organizării unui eveniment prin contactarea managerilor noștri. Ei vor răspunde la orice întrebare și anume: timpul pregătirii, meniul și multe altele. Experiența noăstră de 30 660 de ore ne face experți în această afacere și te vom ajuta să alegi formatul potrivit pentru evenimen.

Comandă un meniu personalizat sau alege unul existent?